Ondernemer en personeel

Voor wie zijn deze verzekeringsoplossingen?

  • Garagebedrijf;
  • Autobedrijf;
  • Carrosseriebedrijf;
  • Autoschadeherstelbedrijf;
  • Transportbedrijven;
  • Truckbedrijf;
  • (Private) leasemaatschappij;
  • Autoverhuurbedrijven;
  • Fleetowners;
  • Midden- en kleinbedrijf in alle andere sectoren.

Uw automotive bedrijf passend verzekerd

Met een bedrijfsverzekering bij Automotive Insurance Nederland B.V. bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw bedrijf. Door onze jarenlange kennis en ervaring in automotive en rechtstreeks contact met fabriek en importeur, vindt u in Automotive Insurance Nederland B.V. een betrouwbare partner voor uw bedrijfsverzekering. De verzekering is altijd op maat gemaakt.

Ziekteverzuim

Conform cao bent u als werkgever verplicht het salaris van uw medewerker door te betalen in geval van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Een ziekteverzuimverzekering kan u een passende oplossing bieden waarbij de verzekeraar de loondoorbetalingsverplichting van u overneemt voor een periode van twee jaar. In het kader van de Wet Poortwachter is het aan te bevelen om een samenwerking aan te gaan met een arbodienst. Zo borgt u dat u voor iedere ziekmelding de juiste stappen zet in het re-integratietraject.

Wegam – Wegas

Op u als werkgever rust een vergaande zorgplicht voor uw medewerkers. Zij kunnen in geval van werkgerelateerde omstandigheden schade ondervinden en u als werkgever hierop aanspreken. In een dergelijke situatie kan een wegam- of wegasverzekering uitkomst bieden.

Collectieve ongevallen

De collectieve ongevallenverzekering vergoedt de kosten bij overlijden en bij blijvende invaliditeit na een ongeval. Dit kan arbeid gerelateerd worden aangeboden of zelfs worden uitgebreid naar een 24-uurs dekking. U biedt uw werknemers hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

WGA Eigenrisicodragerschap (WGA ERD)

Indien uw medewerker na 2 jaar nog steeds gedeeltelijk arbeidsongeschikt is, dan komen de kosten voor de WGA uitkering de eerste tien jaar voor uw rekening. Hierbij heeft u de keuze om dit risico ofwel via het UWV ofwel via een verzekeraar af te dekken.

AOV

U als ondernemer geniet niet dezelfde rechten bij ziekte en arbeidsongeschiktheid als uw medewerkers. Om in deze situatie de inkomensterugval op te vangen, kunt u voor u zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten.

Collectieve zorgverzekering

Als werkgever kunt u ervoor kiezen om de verplichte zorgverzekering ook in een collectief aan uw medewerkers aan te bieden. Dit resulteert in een gunstigere premiestelling en zo creëert u een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde.

WIA

Naast de mogelijkheid van instroom in de WGA, zijn er nog andere scenario’s denkbaar, waarbij uw medewerker na 2 jaar ziekte niet meer in staat is volledig te re-integreren. Aangezien deze situaties vergaande consequenties kunnen hebben voor uw medewerker, zijn er hiervoor specifieke verzekeringsmogelijkheden beschikbaar. Bijvoorbeeld een WIA bodemverzekering, WGA hiaatverzekering of een WIA excedent verzekering.

Maatwerk

Samen met de accountmanager van Automotive Insurance Nederland B.V. kunt u de bovengenoemde onderwerpen bespreken en zal hij u van een passend advies kunnen voorzien. Hierbij zal de cao voor uw sector een belangrijke leidraad zijn.

Garageverzekering

Als automotive ondernemer loopt u onvermijdelijk risico’s. Wat als er brand uitbreekt in uw bedrijfspand en de bedrijfsvoering stil komt te liggen? Wij staan aan uw zijde met onze verzekeringsoplossing op maat, speciaal voor uw garage.

Meer informatie

Wagenparkverzekering

Onze wagenparkverzekering, speciaal voor een: (Private) leasemaatschappijen • Autoverhuurbedrijven • Fleetowners. Met een Wagenparkverzekering via Automotive Insurance bent u verzekerd van een maatwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw bedrijf.

Meer informatie

Vrachtwagenverzekering

U kunt gebruik maken van onze speciale Vrachtwagenverzekering. Vanwege onze expertise en omvang in de transportsector hebben wij speciale afspraken kunnen maken met diverse verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor profiteert u van aantrekkelijke aanbiedingen, zowel inhoudelijk als wat betreft de premie.

Meer informatie

Particuliere schadeverzekeringen

Of u nu op zoek bent naar een pakketverzekering voor uw opstal, inboedel en aansprakelijkheidsverzekering of u wilt uw mooie klassieker goed verzekeren of u bent als DGA van uw bedrijf op zoek naar een totaalpartner voor zowel uw zakelijke als privé verzekeringen: Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Meer informatie

Nieuwsgierig?

Heeft u een vraag of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op via telefoon +31(0)33 – 3038600 of per e-mail info@automotive-insurance.eu.

Contact opnemen