Referenties

Autobedrijf Rotor B.V. (Honda & Skoda dealer)

Wij zijn een zeer tevreden klant bij Automotive Insurance. Of het nu om het aanvragen van een groene kaart of een complexe schade gaat, alles wordt keurig en snel opgepakt en afgehandeld. Jullie zijn vriendelijk, correct en denken goed mee om tot een passende oplossing te komen.

Frank Aufdenkamp - ControllerAutobedrijf Rotor B.V. (Honda & Skoda dealer)
Century Autogroep

Vanuit hun branche-specifieke expertise is Automotive Insurance een fijne partij om mee samen te werken. Aandacht voor details, kosten versus risico en klant-specifieke wensen.

John Hofmeijer - Financieel directeurCentury Autogroep
Citroen Bertens B.V.

Wij hebben gekozen voor Automotive insurance Nederland BV omdat zij dezelfde denkwijze hanteren als eigen bedrijf. Korte lijntjes, duidelijke informatie. Als ik een vraag heb kan ik de telefoon pakken en Ralf bellen en dat werkt wel zo prettig.

Gertjan Lensvelt - DirecteurCitroen Bertens B.V.
Marketing Sales Impact B.V.

In 2019 waren we op zoek naar een professioneel assurantiekantoor welke goed luistert naar onze behoeftes.  Hiervoor blijkt Automotive Insurance perfect!

Ze brengen goed in kaart welke risico’s we met ons bedrijf lopen, maar belangrijker nog, ze bespreken ook met ons welke risico’s we zelf kunnen dragen. Hierdoor zijn we niet over verzekerd!

Benjamin Oderkerk - EigenaarMarketing Sales Impact B.V.
Orange Motors

Orange Motors maakt tot onze volle tevredenheid gebruik van de diensten van Automotive Insurance, korte lijnen en pro actief meedenken vinden wij  belangrijk en dat ervaren wij bij onze samenwerking met Automotive Insurance.

Arjan Pronk - ControllerOrange Motors
Vemo Lease

Automotive Insurance is een  prettige partij om snel mee te kunnen schakelen. De persoonlijke benadering en de gedegen kennis van zaken zorgen ervoor dat wij onze klanten snel van de juiste informatie kunnen voorzien.

Rick Wiekeraad - ControllerVemo Lease
DockHolland

DockHolland beheert haar wagenpark met veel zorg en toewijding. Automotive Insurance is een verlengstuk als het gaat om aandacht en zorg voor de verzekeringen van ons wagen-park en daarom hebben we heel bewust voor Automotive Insurance gekozen!

Randolf de Jong - Operationeel ManagerDockHolland
Auto Kar B.V.

Automotive Insurance is voor mij een betrouwbare partij waarmee we graag zaken doen op het vlak waar zij goed in zijn.

Niek Wagemakers - DirecteurAuto Kar B.V.
Das Autohaus

Wij zijn onlangs overgestapt naar Automotive Insurance en zijn louter positief. Hun snelheid van handelen en de heldere communicatie worden door ons als zeer plezierig ervaren.

Sjoerd van der Leeden - DirecteurDas Autohaus
Pon Luxury Cars B.V.

Automotive Insurance adviseert, houdt continue een vinger aan de pols, denkt mee en ontzorgt. En door de frequente contactmomenten worden onze wensen gehoord.

Jelte de Grood - Senior Teammanager FinancePon Luxury Cars B.V.
Porsche Centrum Twente

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Automotive Insurance. Professioneel. Klantgericht. Geïnteresseerd. Meedenkend.

Jeanet Knobben - Financieel ControllerPorsche Centrum Twente
Autobedrijf Jan Kok B.V.

Het prettige van mijn contactpersoon bij Automotive Insurance is dat alles heel duidelijk en transparant uitgelegd wordt. En de korte lijnen werkt voor mij erg prettig. Vooral zo door gaan !

Jan Kok - EigenaarAutobedrijf Jan Kok B.V.
Volkswagen Pon Financial Services

Automotive Insurance heeft goede kennis van de automotive markt en is een prettige partner om mee te sparren over specifieke verzekeringsdekkingen voor ons bedrijf. Zaken worden snel, accuraat en goed geregeld waarbij ook de administratie op orde is.

Marc Jonker - VendormanagerVolkswagen Pon Financial Services
Wealer B.V.

Het oplossingsgericht meedenken in preventie en risicomijdende maatregelen heb ik als zeer prettig ervaren. Automotive Insurance is voor ons dan ook een professionele en loyale partner met een lange termijnvisie.

Marc van der Linden - Algemeen directeurWealer B.V.
A-Point

Wij werken naar volle tevredenheid samen met  Automotive Insurance. Door de specifieke expertise op een duidelijke en heldere wijze toe te passen, heb je continu de vinger aan de pols. Korte lijnen, snel schakelen en een fijne samenwerking zijn de kernwoorden in onze samenwerking, kortom; Automotive Insurance voor grip op je wagenpark!

Bert Vrolijk - Aftersales directeurA-Point
Korte lijnen, snel schakelen, kennis van zaken en een fijne samenwerking zijn de krachtige eigenschappen van Automotive Insurance. Vandaar onze langdurige relatie.

Richard Blok - Hoofd administratieVan Leeuwen Truckservice
ProRent Autoverhuur is al meerdere jaren een tevreden klant bij Automotive Insurance.

Het persoonlijk contact en het meedenken in oplossingen en de kennis van zaken spreken mij erg aan. Lopende zaken worden snel opgevolgd en naar tevredenheid afgewikkeld.

 

 

Sander Streur – EigenaarProRent Autoverhuur
Sector – First Class ICT Solutions

Automotive Insurance kenmerkt zich als een heel fijne partner voor ons! Gelijk was er de klik op de manier hoe wij ook graag werken: Eerlijk, spontaan en menselijk contact.

Een warm en betrokken team met veel kennis van zaken.

 

 

 

 

 

Pascal Spijker – EigenaarSector - First Class ICT Solutions
ASCA Autoschade

Automotive Insurance regelt voor Pon Dealer Groep onder andere de verhaalschades van onze huurvloot. Het is fijn hoe ze ons ontzorgen en nauw contact houden.

 

 

Michiel Elferink - Schade ManagerASCA Autoschade
Vectus Lease

Automotive Insurance is een prettige partij om mee samen te werken. De korte communicatielijnen, heldere werkwijze en oplossingsgericht meedenken zorgt ervoor dat wij onze klanten snel van de juiste informatie kunnen voorzien.

 

 

Marcel Voskuilen - DirecteurVectus Lease
Hoogendijk Full Service Car Center B.V.

Het team Automotive is een zeer gemotiveerd en ze gaan echt voor de klant! Ze doen wat ze beloven en dat is voor mij het belangrijkste wat er is.

Toen de grote verzekering maatschappijen uit de verhuurbranche ons in de steek lieten, werden wij in contact gebracht met deze geweldige partij. Zij hebben ons uit de brand geholpen waar anderen dit niet konden.

Het contact per mail of per telefoon of -nog belangrijker- persoonlijk is altijd top en prettig te noemen.

Ik kan Automotive Insurance dan ook ten zeerste aanbevelen.

 

 

 

Alex Swart - DirecteurHoogendijk Full Service Car Center B.V.
De Jong Autobedrijf Katwijk B.V.

Automotive Insurance; de mensen die snel en adequaat reageren en waar je nog ouderwets een 06-nummer van hebt. De korte lijnen maken het fijn werken bij iets wat voor ons altijd lastige materie is, namelijk schade.

 

 

Harold de Jong - DirecteurDe Jong Autobedrijf Katwijk B.V.
Autobedrijf Van Oijen B.V.

Sinds kort zijn wij klant van Automotive Insurance. Automotive Insurance hielp ons met het vergelijken van verschillende verzekeringsmaatschappijen. Het advies en de kennis van het team is bijzonder prettig. Wij hopen op een langdurige samenwerking.

 

 

 

 

Sophie van Oijen, DirecteurAutobedrijf Van Oijen B.V.
Hartemink Rijopleidingen

Onze voormalige verzekeraar kon, door groei van ons bedrijf, niet meer het totaalpakket aanbieden. Meteen vanaf de 1ste  kennismaking met Automotive Insurance heb ik een duidelijk en helder verhaal ontvangen.

Aangezien onze wens is dat alles onder kon worden gebracht bij één verzekeraar lag de lat best hoog. Maar binnen enkele weken was alles in kannen en kruiken!
Sinds juni 2021 zijn nu alle werkmaatschappijen overzichtelijk onder één dak ondergebracht en is aan onze wens voldaan.

In anderhalf jaar tijd hebben wij een enorme groei doorgemaakt en Automotive Insurance is probleemloos meegegroeid!

 

 

Patrick Hartemink, DirecteurHartemink Rijopleidingen
Piet Vogelaar Business Rent BV

Al jaren gelden zijn we in contact gekomen met Automotive Insurance voor verzekeringen van ons huurwagenpark en garagepolis. Dit contact is van meet af aan zeer prettig verlopen. Nog voor de oprichting van Automotive Insurance was dit team al werkzaam onder de labels DFM/VVS binnen Volkswagen Pon Financial Services.
Gezien onze ervaringen met dit team zijn we destijds meegegaan in deze nieuwe onderneming. Dit team geeft continu goede adviezen en neemt de zorg rondom polissen en schades volledig uit handen zodat wij ons kunnen richten op onze corebusiness.
Met regelmaat bespreken we het totale verzekeringspakket met als doel de premies zo laag mogelijk te houden en ook de werkwijze om zoveel mogelijk schades te voorkomen. In de praktijk heeft dit als resultaat dat we inmiddels een zeer gunstig schadeverloop hebben.
We kunnen dan ook niet anders zeggen dat Automotive Insurance een echte aanrader is om met name grotere wagenparken op de juiste manier te verzekeren.

 

 

Piet Vogelaar, DirecteurPiet Vogelaar Business Rent BV
DDL Logistics

We hebben met Automotive Insurance onze wensen en behoefden besproken en tot een, perfect voor ons samengesteld, pakket uitgekomen.

Daarnaast zijn we tevreden met de geïnteresseerde, meedenkende, professionele en vooral transparante houding waar we telkens mee worden benaderd en waar onze zaken mee worden opgepakt.

 

 

 

 

Lisa Lopes Carrilho - Admin. Support & Quality ControllerDDL Logistics
Succesparken

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Automotive Insurance. Vanaf het begin tot heden zijn wij enorm blij met dit contact. Automotive staat bij ons bekent vanwege de snelle service en de correcte manier van afhandelen.

 

 

 

 

Lammert Bergervoet - DirecteurSuccesparken
2K Auto’s

Automotive Insurance staat voor ons gelijk aan een passend, professioneel advies, een prettige samenwerking, korte lijntjes én een vast en betrouwbaar aanspreekpunt. Aan te raden voor elk bedrijf in de Automotive, en daarbuiten.

 

 

 

Paul Kooijman - Mede-eigenaar2K Auto's
Autobedrijf Wils

Wij zijn een zeer tevreden klant van Automotive Insurance. Altijd vriendelijk en zeer correct contact. Ook de duidelijke informatie en korte lijnen zijn heel prettig. Zij behandelen klanten zoals wij dat zelf ook doen. Kortom alleen maar goeds over onze samenwerking.

 

 

 

 

 

Edwin Wils - Directeur/EigenaarAutobedrijf Wils
Pon Dealer Groep

Automotive Insurance is een partij die aan de ene kant zorgt voor een betaalbare verzekering en aan de andere kant zorgt voor inkomsten door het binnenhalen van vergoedingen van verhaalbare claims, waarbij we naast de reparatie ook bedrijfsschade, waardevermindering en wettelijke rente uitgekeerd krijgen. Tevens spelen ze een rol in de preventiemaatregelen binnen ons bedrijf. Kortom fijn dat ze er zijn!

 

 

Raymond van Keken - ControllerPon Dealer Groep
Auto Hoogenboom

Al vele jaren doen we naar volle tevredenheid zaken met Automotive Insurance. Klantgericht, met gevraagd én ongevraagd advies. Kennis van zaken in onze branche, korte doorlooptijden, fijne communicatie.

 

 

Jan Jaap Meulbroek - Financieel DirecteurAuto Hoogenboom
Fleet Control Nederland B.V.

Vanuit Fleet Control willen we graag dat de voertuigen die we inzetten bij onze klanten goed verzekerd zijn. Automotive Insurance is onze partner hierbij. Zij ondersteunen bij de juiste verzekering tegen scherpe tarieven. En indien er eens een schade is wordt alles snel en correct afgehandeld. Periodiek wordt de verzekeringsportefeuille besproken en kijken we gezamenlijk naar de beste oplossingen.

 

 

 

Peter de Wit - DirecteurFleet Control Nederland B.V.
Pakketbode

Wij als bedrijf zijn erg te spreken over de service die Automotive Insurance biedt. Zijn er problemen, is Automotive Insurance er altijd om deze op te lossen. Daarom is het erg fijn als directeur om Automotive Insurance als partner te hebben.
Wij willen niks anders meer.

 

 

 

Marco Habraken - DirecteurPakketbode
Autobedrijf Thoonen

Automotive Insurance slaagt er steeds weer in om de klant centraal te stellen en haar wensen goed in te vullen. Met een management buy out ontstaan uit DFM, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services, is zij op koers gebleven. Zij willen kwaliteit leveren tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is zeker niet de laagste prijs doch er zijn meer items die bepalen of een verzekeringsproduct goed is. Vooraf gaan zij aan de slag, wat zijn de wensen van de klant en wat kunnen zij leveren vanuit hun filosofie.
Ook Automotive Insurance gaat mee met de digitale wereld maar er is altijd nog een telefoon waar een kundig persoon achter zit, dat is wel zo fijn in geval van nood, je staat niet alleen.
Mijn bedrijf heeft gekozen voor een aanwezige en betrouwbare partner in de grote assurantiewereld, het ontzorgt mij en geeft mij de kans om mij te focussen op mijn corebusiness.

 

 

 

Peter Thoonen - DirecteurAutobedrijf Thoonen