Referenties

Autobedrijf Rotor B.V. (Honda & Skoda dealer)

Wij zijn een zeer tevreden klant bij Automotive Insurance. Of het nu om het aanvragen van een groene kaart of een complexe schade gaat, alles wordt keurig en snel opgepakt en afgehandeld. Jullie zijn vriendelijk, correct en denken goed mee om tot een passende oplossing te komen.

Frank Aufdenkamp - ControllerAutobedrijf Rotor B.V. (Honda & Skoda dealer)
Century Autogroep

Vanuit hun branche-specifieke expertise is Automotive Insurance een fijne partij om mee samen te werken. Aandacht voor details, kosten versus risico en klant-specifieke wensen.

John Hofmeijer - Financieel directeurCentury Autogroep
Citroen Bertens B.V.

Wij hebben gekozen voor Automotive insurance Nederland BV omdat zij dezelfde denkwijze hanteren als eigen bedrijf. Korte lijntjes, duidelijke informatie. Als ik een vraag heb kan ik de telefoon pakken en Ralf bellen en dat werkt wel zo prettig.

Gertjan Lensvelt - DirecteurCitroen Bertens B.V.
Marketing Sales Impact B.V.

In 2019 waren we op zoek naar een professioneel assurantiekantoor welke goed luistert naar onze behoeftes.  Hiervoor blijkt Automotive Insurance perfect!

Ze brengen goed in kaart welke risico’s we met ons bedrijf lopen, maar belangrijker nog, ze bespreken ook met ons welke risico’s we zelf kunnen dragen. Hierdoor zijn we niet over verzekerd!

Benjamin Oderkerk - EigenaarMarketing Sales Impact B.V.
Orange Motors

Orange Motors maakt tot onze volle tevredenheid gebruik van de diensten van Automotive Insurance, korte lijnen en pro actief meedenken vinden wij  belangrijk en dat ervaren wij bij onze samenwerking met Automotive Insurance.

Arjan Pronk - ControllerOrange Motors
Vemo Lease

Automotive Insurance is een  prettige partij om snel mee te kunnen schakelen. De persoonlijke benadering en de gedegen kennis van zaken zorgen ervoor dat wij onze klanten snel van de juiste informatie kunnen voorzien.

Rick Wiekeraad - ControllerVemo Lease
DockHolland

DockHolland beheert haar wagenpark met veel zorg en toewijding. Automotive Insurance is een verlengstuk als het gaat om aandacht en zorg voor de verzekeringen van ons wagen-park en daarom hebben we heel bewust voor Automotive Insurance gekozen!

Randolf de Jong - Operationeel ManagerDockHolland
Auto Kar B.V.

Automotive Insurance is voor mij een betrouwbare partij waarmee we graag zaken doen op het vlak waar zij goed in zijn.

Niek Wagemakers - DirecteurAuto Kar B.V.
Das Autohaus

Wij zijn onlangs overgestapt naar Automotive Insurance en zijn louter positief. Hun snelheid van handelen en de heldere communicatie worden door ons als zeer plezierig ervaren.

Sjoerd van der Leeden - DirecteurDas Autohaus
Pon Luxury Cars B.V.

Automotive Insurance adviseert, houdt continue een vinger aan de pols, denkt mee en ontzorgt. En door de frequente contactmomenten worden onze wensen gehoord.

Jelte de Grood - Senior Teammanager FinancePon Luxury Cars B.V.
Porsche Centrum Twente

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Automotive Insurance. Professioneel. Klantgericht. Geïnteresseerd. Meedenkend.

Jeanet Knobben - Financieel ControllerPorsche Centrum Twente
Autobedrijf Jan Kok B.V.

Het prettige van mijn contactpersoon bij Automotive Insurance is dat alles heel duidelijk en transparant uitgelegd wordt. En de korte lijnen werkt voor mij erg prettig. Vooral zo door gaan !

Jan Kok - EigenaarAutobedrijf Jan Kok B.V.
Volkswagen Pon Financial Services

Automotive Insurance heeft goede kennis van de automotive markt en is een prettige partner om mee te sparren over specifieke verzekeringsdekkingen voor ons bedrijf. Zaken worden snel, accuraat en goed geregeld waarbij ook de administratie op orde is.

Marc Jonker - VendormanagerVolkswagen Pon Financial Services
Wealer B.V.

Het oplossingsgericht meedenken in preventie en risicomijdende maatregelen heb ik als zeer prettig ervaren. Automotive Insurance is voor ons dan ook een professionele en loyale partner met een lange termijnvisie.

Marc van der Linden - Algemeen directeurWealer B.V.
A-Point

Wij werken naar volle tevredenheid samen met  Automotive Insurance. Door de specifieke expertise op een duidelijke en heldere wijze toe te passen, heb je continu de vinger aan de pols. Korte lijnen, snel schakelen en een fijne samenwerking zijn de kernwoorden in onze samenwerking, kortom; Automotive Insurance voor grip op je wagenpark!

Bert Vrolijk - Aftersales directeurA-Point
Korte lijnen, snel schakelen, kennis van zaken en een fijne samenwerking zijn de krachtige eigenschappen van Automotive Insurance. Vandaar onze langdurige relatie.

Richard Blok - Hoofd administratieVan Leeuwen Truckservice
ProRent Autoverhuur is al meerdere jaren een tevreden klant bij Automotive Insurance.

Het persoonlijk contact en het meedenken in oplossingen en de kennis van zaken spreken mij erg aan. Lopende zaken worden snel opgevolgd en naar tevredenheid afgewikkeld.

 

 

Sander Streur – EigenaarProRent Autoverhuur
Automotive Insurance kenmerkt zich als een heel fijne partner voor ons! Gelijk was er de klik op de manier hoe wij ook graag werken: Eerlijk, spontaan en menselijk contact.

Een warm en betrokken team met veel kennis van zaken.

 

 

 

Pascal Spijker – EigenaarSector - First Class ICT Solutions
Automotive Insurance regelt voor Pon Dealer Groep onder andere de verhaalschades van onze huurvloot. Het is fijn hoe ze ons ontzorgen en nauw contact houden.

 

 

Michiel Elferink - Schade ManagerASCA Autoschade
Automotive Insurance is een prettige partij om mee samen te werken. De korte communicatielijnen, heldere werkwijze en oplossingsgericht meedenken zorgt ervoor dat wij onze klanten snel van de juiste informatie kunnen voorzien.

 

 

Marcel Voskuilen - DirecteurVectus Lease