SAMENWERKINGSVERBANDEN

EDW Autolease

Automotive Insurance en EDW Autolease bekrachtigen de samenwerking!

EDW Autolease is gespecialiseerd in het verzorgen van lease overeenkomsten voor bedrijfswagens en bedrijfsauto’s, zowel nieuw als occasion. Maar ook voor zakelijke apparatuur, machines, bijzondere objecten, youngtimers en een supercar ben je bij EDW Autolease aan het juiste adres. EDW is er in de breedste zin bij leasen op zakelijk gebied. Ook als die wagen privé gereden wordt.
Als eigenaar van een financial lease voertuig dien je als ondernemer zelf de verzekering te regelen.

Vanuit Automotive Insurance bieden we je direct een maatwerkoplossing voor je verzekering. Snel, transparant en concurrerend; daar staan we voor!

Met deze samenwerking bieden EDW Autolease en Automotive Insurance zowel de beste oplossing voor je financial lease contract als voor je verzekering.

NB: Op de foto van links naar rechts: Ralf Verhagen (Automotive Insurance), Rutger de Waal en Maurits de Waal. (EDW)

Meer informatie over EDW Autolease

123lease.nl

123Lease.nl en Automotive Insurance, samen 1 loket

Automotive Insurance werkt samen met 123Lease.nl

Als ondernemer is een (bedrijfs)auto vaak nodig om een onderneming te drijven. Met Financial Lease is er geen grote investering nodig waardoor de financiële middelen beschikbaar blijven om te ondernemen. Daarnaast biedt Financial Lease ook nog fiscale voordelen. 123Lease.nl helpt klanten snel op weg! Want nu wordt de verzekering snel en vakkundig geregeld via Automotive Insurance. Ieder zijn specialiteit, maar samen sterk! Vanuit deze samenwerking heeft de klant van 123Lease.nl dan ook 1 loket voor de financiering en de bijbehorende verzekering.

Meer informatie over 123Lease.nl

Autohaus365.nl

Automotive Insurance en Autohaus365 bundelen hun krachten!

Automotive Insurance werkt samen met Autohaus365.nl

Deze samenwerking is gestart op 1 februari 2021 vanuit beide partijen hun professie. Op het portal van Autohaus365 worden inmiddels bijna 15.000 auto’s aangeboden. Hierop kunt u als klant de auto kopen, maar ook terecht voor alle vormen van lease én tegelijkertijd uw autoverzekering via Automotive Insurance afsluiten, zowel zakelijk of als particulier. Premies zijn zelf te berekenen op de site van Autohaus365. Voor de auto’s boven de € 70.000 nieuwwaarde leveren we graag maatwerk en daarom is het in zo’n geval beter om even contact te zoeken met Automotive Insurance.

Meer informatie over Autohaus365

NationaleAutolease.nl

Samenwerking NationaleAutolease.nl en Automotive Insurance

Automotive Insurance werkt samen met NationaleAutolease.nl.

De tijd dat we een auto contant afrekenden ligt ver achter ons. Inmiddels zijn er vele initiatieven gekomen die de aanschaf van een auto op een andere manier mogelijk maken. Financial Lease is zo’n voorbeeld hiervan. Deze vorm van leasen heeft razendsnel aan populariteit gewonnen. Dat is ook de reden dat wij als Automotive Insurance een partner hebben gezocht met enorme expertise op dit gebied.

Vanuit deze samenwerking heeft u als klant dan 1 loket voor de financiering en de bijbehorende verzekering. Immers bij financial lease bent u economisch eigenaar van de auto en regelt u zelf de verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud.

NationaleAutolease heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van financial lease. Kennis, prijs en transparantie staan bij NationaleAutolease.nl hoog in het vaandel.

  • NationaleAutolease.nl is volledig onafhankelijk en niet gebonden aan een leasemaatschappij, bank of automerk.
  • Door de optimale kennis en ervaring regelt NationaleAutolease de juiste financial lease met de scherpste prijs die aan jouw eisen en wensen voldoen.
  • Jouw financial leaseaanvraag wordt bij NationaleAutolease binnen 24 uur afgehandeld.
Meer informatie over Nationale Autolease

Contact opnemen

Hartelijk dank voor uw bezoek. Heeft u een vraag of interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem dan contact met ons op.

Vul het contactformulier hiernaast zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch en per e-mail bereiken. Zie hieronder onze contactgegevens.

 

Automotive Insurance Nederland B.V.
Sluiswachter 12-B
3861 SN Nijkerk

+31(0)33 - 30 38 600
info@automotive-insurance.eu
www.automotive-insurance.euK.v.K. 73070319
AFM nummer: 12046166
KiFiD nummer: 300.017294
Voor vestigingen, klik hier.